Noua televiziune a lui Sârbu nu e pentru românii săraki și tâmpiți

Noua televiziune a lui Sârbu nu e pentru românii săraki și tâmpiți

Adrian Sârbu a spus, recent, despre produsul Aleph, adică noua sa televiziune, că targetul este publicul educat şi suficient material, între care oamenii de business evident că sunt un nucleu.

Georgiana Arsene

Tata lu Pro TeVeu, Adrian Sârbu, și-a făcut o nouă televiziune: Aleph, care, din păcate pentru el, nu are audiență.

Ce să-i faci, după ani de zile în care a fost creat telespectatorul Știrilor de la ora 5, cu crime, violuri și alte nebunii, de ajunseseră până și copiii de grădiniță să spună că iau toporul și dau cuiva în cap, acum nu poți cere elitism.

Că nu se poate. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Leana și Costel nu reprezentau niște lumini, Garcea nici atât, iar privirea tâmpă a Nicoletei Luciu, ca și replicile ei din emisiunile lui Teo – care trebuia să pară cea mai deșteaptă din platou – au format și ele mentalități.

Revenind la Aleph News, Sârbu spune că el este un produs pentru elită. Între noi fie spus, o scuză cam puerilă pentru lipsa de audiență: când nu prinde ceva la public dai vina pe români că sunt tâmpiți și spui că tu, de fapt, ai un produs destinat doar unei mase rarefiate de indivizi.

Targetul lui este publicul educat şi suficient material, între care oamenii de business evident că sunt un nucleu.

Sursa: zf.ro.

O să-ţi placă şi Aleph News dacă îţi faci puţin timp să îl vezi. Pentru mine e foarte important ca acest produs să fie cunoscut comunităţii de business, să fie cunoscut comunităţii pe care noi o numim smart, oameni educaţi şi suficienţi material. E un produs complet, un produs care vine către tine pe toate canalele şi toate device-urile şi vine cu conştiinţa că îţi foloseşte ca o oglindă, ca o nouă conştiinţă în care te regăseşti. Reach-ul Aleph-ului astăzi este de 2 milioane pe zi, către un milion în cablu şi, evident, nu am niciun dubiu că va ajunge acolo unde trebuie, încearcă Sârbu să ne mai convingă.

2 thoughts on “Noua televiziune a lui Sârbu nu e pentru românii săraki și tâmpiți

  1. Am descoperit Aleph news si imi place ;este deosebit ,cu multe știri,diverse si cateva emisiuni cu jurnalisti de marca !chiar este smart prezentarea ,cu imaginea unor tineri frumosi imbracati alb /negru…simplu, ceva altfel !
    Stirile sunt scurte,la obiect ! Ar mai fi multe de spus,mai vedem, ,sunt abia la început ! Publicul stirilor de ora 5 ,gen OTV este pe RTV unde totul este o varza ,stiri alarmiste, de ,,senzatie” de multe ori fake!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *