Zorro, varianta teutonă

Zorro, varianta teutonă

După ce a vrut să facă o combinație – de imagine – între Vladimir Putin și Tom Cruise, Klaus Iohannis a găsit altceva să ne dea pe spate.

Georgiana Arsene

Nu știu cine l-o fi învățat pe Iohannis că, pentru a ieși în evidență, trebuie să fii mereu diferit. În esență, așa e, numai că modul în care a pus în practică îndemnul este unul… cam bizar.

Mai exact, după ce, acum câteva luni, președintele României a avut o apariție publică în care era o ciudată combinație Vladimir Putin – credea el, probabil – și Tom Cruise, acum teutonul de la Cotroceni s-a gândit să fie, nici mai mult, nici mai puțin… Zorro.

El a vizitat, sâmbătă dimineața, Staţia de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș-Severin.

Iată ce scrie presa:

Iohannis a făcut senzație printre cei prezenți cu ținuta sa. ”A venit Zorro!”, sunt unele comentarii, după ce Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Președintele a purtat și mănuși negre, fiind singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși. De altfel, este pentru prima dată când șeful statului poartă pălărie în public, în mandatul prezidențial.

Din păcate, Iohannis se poartă ca o nevastă care, dorind să își recâștige soțul, merge la coafor, își aranjează părul, dar continuă să fie cicălitoare și isterică.

Pesedee… pesedee… Asta e, ”peroadă dificilă”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *