Bătălia gunoaielor din Sectorul 1. Clotilde Armand face mișto de Nicușor Dan

Bătălia gunoaielor din Sectorul 1. Clotilde Armand face mișto de Nicușor Dan

Munții de gunoaie din Sectorul 1 nu îi lasă indiferenți pe primarul de sector, Clotilde Armand și nici pe cel al Capitalei, Nicușor Dan. Cu toate astea, bucureștenii sunt sufocați de mizeria care tot crește…

Georgiana Arsene

Când doi se ceartă, al treilea câștigă, spune o vorbă înțeleaptă din popor. Numai că proverbul nu se prea potrivește în cazul scandalului gunoaielor din Sectorul 1, în care se ceartă primarul Capitalei, Nicușor Dan și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

De la sfârșitul lunii noiembrie, operatorul de salubritate nu mai ridică toate gunoaiele din Sectorul 1.

 Operatorul de salubritate spune că de vină ar fi facturile neplătite de Primăria Sectorului 1, în valoare de 100 de milioane de lei. 

Nicușor Dan spune că facturile trebuie achitate.

Primăria trebuie să plătească operatorului acel serviciu, astfel încât să se ridice și gunoaiele de pe străzi. Deci, este o responsabilitate pe care Primăria Sectorului 1 o are și eu sper să se achite de ea, precizează Nicușor Dan.

La rândul său, Armand vine și-i dă o palmă cu piciorul matematicianului Nicușor Dan pe care, mai voalat sau, îl face habarnist.

Cele mai importante precizări ale primarului Sectorului 1:

Așadar, putem trece peste decizia Curții de Conturi care a decis că tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal, putem trece peste faptul că nu avem buget votat și alocat pentru facturi și nu putem face rectificarea bugetară din cauza deficitului de 1 miliard de lei, putem trece peste dosarul de la DNA privind creșterea nelegală a tarifelor.

Dar putem trece și peste faptul că am început să verificăm facturile emise de firma de salubrizare și am găsit analizând aparatele GPS ale mașinilor că serviciile facturate nu au fost prestate?!

Dacă putem face toate acestea atunci îl rog public pe domnul Primar General al Bucureștiului să ne trimită o dispoziție semnată/parafată de dumnealui prin care își asumă achitarea facturilor.

Toți experții și tot aparatul Primăriei Sectorului 1 o să fie încântați. Vă promit că vom face tot posibilul și ne vom conforma. Până atunci îl rog să nu mai complice inutil lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *