Ce părere am despre AUR

Ce părere am despre AUR

Primesc, astăzi, pe messenger, întrebarea din titlu. Partid nou, cu succes mare.

Georgiana Arsene

AUR, partidul care a intrat în atenția tuturor după victoria de la alegerile parlamentare 2020, nu mi-a lăsat vreo impresie prea puternică. Deocamdată. Poate că e încă prea devreme să mă pronunț, sătulă de vorbele politicienilor care nu se concretizează decât în acțiuni menite să le aducă lor și familiilor lor bunăstarea.

Până acum, AUR s-a remarcat, din punctul meu de vedere, doar prin declarații, prin tonuri ridicate, prin atacuri oribile la adresa Rusiei și a lui Vladimir Putin. Iar asta, în opinia mea, reprezintă nu un mare minus, ar fi prea puțin, arată că România va urma aceeași politică externă dezastruoasă ca și până acum.

Și atunci, unde este schimbarea? În discurs?

În cartea sa, ”Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu”, George Simion spune că suntem singura națiune fără proiect de țară, aspect care pune în pericol în fiecare zi resursa umană, industrială, energetică, culturală, agricolă.

Aici aș vrea să văd schimbarea – în bine.

Până atunci, aflu, cu dezamăgire, că soț și soție au devenit senatori AUR. Ce mai poate fi adăugat? De aici și până la a-și aduce rudele în Parlament sau în diferite instituții ale statului, pe salarii uriașe, nu mai e decât un pas.

Tare mă tem că o să ajungem să îi regretăm pe Udrea, Boc, Videanu&Co…

3 thoughts on “Ce părere am despre AUR

  1. Eu gasesc de cuviinta sa le atrag atentia asupra unora dintre problemele actuale. Nu e bine sa ne aamestecam,nici prin declaratii, la adresa altor tari, in special al Rusiei. Gasesc f,corecte actiunile de demascare a hotiilor facute de politicieni si in special a actiunilor tarilor streine impotriva Romaniei.(Aviz la Austria, Ungaria -Gojdu, Germania-datoriile iertate),etcGasesc corecte inclinatiile asupra vietii de la sate:canalizatii, statii de epurare,apa,gaze,asfaltari,probleme despre care nu s-a facut aproape nimic de 30 de ani. Deasemeni sustinerea prin subventii si preluarea centralizata a productiei taranului roman,care esste tot mai innecat in taxe si indepartat de la comertul din magazine si supermarcheturi.

  2. Consideram de mult ca avem nevoie de un pardid al patriotilor. Este Aur asa ceva,? As vrea sa cunosc doctrina și planurile acestui partid. E singurul partid în care m-aș înregimentat. Ce as cere? Introducerea educației patriotice în scoli, echitate pentru toți romanii, nimeni nu trebuie sa fie clasificat ca fiind special, de fiecare roman tara are nevoie în egala măsură. Pentru mine unul, as pune în acest context semnul egal între un magistrat un doctor sau un strungar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *