Turcescu sare în barca AUR, după eșecul cu PMP?

Turcescu sare în barca AUR, după eșecul cu PMP?

Robert Turcescu, care de ceva timp a intrat într-un mare con de umbră, scrie, e pagina sa de Facebook, un text în care sare în apărarea cumetriilor din AUR, mai mult, spune că e și normal ca soț și soție să candideze și să ajungă în Parlament.

Georgiana Arsene

Si-as mai adauga ceva pentru ziaristii care au descoperit ca in AUR au fost multe familii pe liste, sot-sotie, tata-fiu samd: aveti idee ce greu e sa gasesti candidati pentru alegeri locale sau parlamentare atunci cind esti partid mic sau abia infiintat? Va spun eu, ca m-am chinuit in vara sa completez listele cu candidatii PMP in Dambovita, dadeai cu tunul si nu găseai! Si eu, ca presedinte de filiala de partid, as fi pus pe liste sot, sotie, soacră, cumnati, doar-doar sa am lista de candidați in unele localități. N-am gasit, n-am pus, n-am avut voturi. Alteori am gasit, am pus si mi i-a luat PSD sau PNL peste noapte pe lista lor… scrie Turcescu.

Acesta spune, evident, că în spatele mesajului său nu se ascunde, în nici un caz, dorința sa de a sări în barca AUR. Viitorul ne va arată dacă e așa sau nu.

L.E. Asa cum era de asteptat, citiva prostovani au interpretat aceste rinduri ca pe o intentie a subsemnatului de a se pune „bine” cu AUR. Fiti pe pace, prostovanilor, nu despre asta e vorba, ci exact despre ceea ce am scris! Nu e nimic ascuns in spatele acestor rinduri. E doar un punct de vedere. Nu va place, scrieți asta. Pot admite ca avem pareri diferite, dar scutiti-ma de analiza voastra contextuala, pe text si in subtext, incercind sa anticipati viitoarea mea traiectorie politica sau profesionala. Va spun eu din start ca habar n-aveti, nu va mai chinuiti!

Evident, cine are o altă părere decât distinsul Turcescu, care nu a reușit să se remarce în PMP, este un prostovan. Amintesc că și Geoană era considerat un prostovan și uite unde a ajuns…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *