Băsescu începe să se scufundaseu

Băsescu începe să se scufundaseu

După ce, prin minciună că nu a colaborat cu Securitatea, Băsescu Petrov a ajuns președintele României, acum, se pare că i se cam îneacă toate corăbiile.

Georgiana Arsene

O dată cu prezentarea rezultatelor alegerilor parlamentare 2020, când PMP, partidul lui Traian Băsescu, a ieșit rușinos de pe scena politică a jucătorilor importanți, a început să fie tot mai evident, pentru toți, declinul celui de care, într-o vreme, se temeau toți: Traian Băsescu.

Același Traian Băsescu care, cu tupeul celui care ani la rând și-a turnat la Securitate cunoscuții și colaboratorii, spunea că Gelu Voican Voiculescu nu avea ce căuta la manifestările dedicate Revoluției de la Piața Universității, când acesta din urmă a fost lovit în cap cu o cârjă.

A fost o demonstraţie de lipsă de înţelepciune. Nu avea de ce să meargă acolo. Eu aş fi aşteptat să câştig procesul – dacă crede că-l câştigă – şi pe urmă să mă duc la comemorări, a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu, însă, a mers pe alte principii în viață.

Traian Băsescu este cercetat penal într-o anchetă a Parchetului General în dosarul declaraţiilor false de necolaborare cu Securitatea pe care le-a depus pe proprie răspundere înainte de a ajunge preşedinte, parlamentar şi europarlamentar, scrie antena3.ro.

Judecătorul a stabilit că Băsescu – Petrov „a denunţat activităţi sau atitudini potrivnice regimului totalitar comunist, iar furnizarea informaţiilor a vizat îngrădirea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”.

Hotărârea Curții de Apel a constatat o situație juridică existentă deja: Traian Băsescu știa că a fost informator al Securității și, cu toate acestea, a declarat pe proprie răspundere că nu a colaborat cu Securitatea.

Băsescu a prezentat ca adevărată o faptă mincinoasă (necolaborarea sa cu Securitatea ca politie politică) în scopul obținerii prin fraudă și sperjur a funcțiilor de președinte, parlamentar și parlamentar european., mai precizează antena3.ro.

Se pare că nava lui Băsescu începe să se cam scufundaseu. Până acum, dar și acum, fiind europarlamentar, Băsescu a avut și încă are imunitate. Dar toți medicii știu că imunitatea nu ține la nesfârșit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *