Cumpănașu încă nu doarme pe preș?

Cumpănașu încă nu doarme pe preș?

Am găsit, întâmplător, un articol în care este prezentată discuția dintre Alexandru Cumpănașu și o minoră de 16 ani, o discuție destul de obraznică, având în vedere că fata este minoră.

Georgiana Arsene

Alexandru Cumpănașu, cunoscut, la un moment dat, pentru emisiunile sale în care avea ca invitați diplomați străini acreditați la București și, mai apoi, ca un luptător cu clanurile :), arată că e și el om. Și că, vorba aia, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place.

Revenind în meandrele concretului, este vorba despre o discuție purtată public de Cumpănașu cu o fată de 16 ani, pe care el o complimentează destul de nepotrivit.

Cumpănașu

„Eu cred că tu ai un păr frumos, nu eu, dar mă rog… Eu nu-mi închipui să (neinteligibil) unei fete de 16 ani, cum ești, o fată destul de dezvoltată, la liceu sportiv să faci în fiecare zi… Până la urmă nu e de profesor sau de profesoară… până la urma de colegii tăi care stau și se uită la fundul tău, adică sunt niște chestii care pe mine m-ar fi marcat pe viață, ți-o spun sincer”, i-a spus Cumpănașu elevei, potrivit aktual24.ro.

Întrebarea care se pune este: de ce doamna Cumpănașu nu ia măsuri? Nu vreau să zic nimic, doar că acum, nu știu de ce, îmi vine în minte zicala că o tigaie plină hrănește, iar una goală educă.

De autoritoțile statului nu zic nimic, dar de la doamna Cumpănașu are pretenții o țară întreagă. Așa că noi, cetățenii, dorim să șltim dacă după această discuție Alexandru Cumpănașu a dormit sau nu pe preșul de la intrare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *