Mămika urăște școala: ”Loc formator de soții pentru d-nul Columbeanu”

Mămika urăște școala: ”Loc formator de soții pentru d-nul Columbeanu”

Am citit o mizerie de text. Îmi asum ceea ce spun și vp asigur că rândurile de mai jos vor fi unele extrem de dure. E părerea mea, mi-o asum. Nu se poate ca o persoană să își bată joc într-un asemenea hal de școala românească și NIMENI, dar absolut NIMENI, să nu ia atitudine!

Georgiana Arsene

Mămik în cauză pornește povestea de la clasa întâi – deci sunt 2 variante: ori povestea e una veche, veche, de când copilul intra direct în clasa întâi, ori mămik uită un an de școală. Contează puțin spre deloc.

Mergem mai departe, învățătoarea ajunge să nu mai fie zână. Copilul e în clasa a patra și părinții plus doamna decid să facă banchet.

Înainte de asta, tot ce reține mămik din mersul la școală al copilului e că unitatea de învățământ e un loc plin cu păduchi. Practic, totul e un jeg, curg păduchii probabil și din mopul femeii de serviciu.

Mămik încearcă, într-un dezgust total, să creeze ideea de promiscuitate.

Dovedește, în schimb, că nu știe nici prețul unui Chanel 5, din moment ce zice că el costă la fel ca un șampon anti păduchi. Dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere…

Preventiv îmi dau copilul zilnic cu Paranix soluție, o chestie cu miros puternic de gaz lampant, dar cu preț de Chanel No 5. S-a stabilit de comun accord în clasă că acești mici paraziți rătăciți în secolul XXI sunt oarecum împământeniți în istoria claselor gimnaziale, că nu fac rău nimănui și că nu e cazul să chemăm Sanepidul deoarece, în general, dacă nu se vorbește despre o PROBLEMĂ, de regulă, în acesta țară, ”ea, problema, dispare de la sine!”, scrie mămika.

Totuși, se vede că există multe rupturi de logică în discursul ei. Pe lângă faza cu Chanel 5 și șamponul contra păduchilor, mămik se pare că nu prea știe nici ce clasă e copilul, din moment ce o dată zice de clasa a patra și după aia de gimnaziu. Detalii, nu-i așa?

Mai nou, cică trebuie să facem banchet de sfârșit de clasa a patra! Se vehiculează pe diverse site-uri de socializare între noi, părinții, chestii de genul rochițe vaporoase, locații celebre, sume consistente, covor roșu, cameramani, blitz-uri, în sfârșit, ce să mai zic, o atmosferă GLAMOUR. Fetei îi joacă ochișorii în cap imaginându-se deja o divă participantă la acest party școlar de anvergură locală, ca să nu zic de Sector 6, se mai arată în compunerea cu pretenții de opinie despre școala românească.

Finalul arată că mămik în cauză are mari probleme emoționale. Mai exact, că ea vede în banchetul de clasa a patra o pepinieră de viitoare pipițe ca să nu zic fufe.

Aș fi curioasă să aflu ce cred ceilalți părinți despre asta…

Dragi părinți ai secolului XXI, renunț!!! Școala nu e un loc cu zâne. E un formator de DIVE, SOȚII PENTRU D-UL COLUMBEANU IRINEL, LUMBERSEXUALI, METROSEXUALI și alte secțiuni de nișă. Patru clase sunt suficiente. Mai bine așa decât să întrebi la bibliotecă dacă Cosmopolitan e carte, revistă sau doar cocktail. Și dacă până la urmă o nimerim și ne declarăm cosmopoliți de-a binelea, admirând vehement tot ceea ce e străin țării noastre, hai să începem să luăm păduchi din UE! Aștia nu rămân permanent. La un moment dat, emigrează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *