Disperarea americanilor: au publicat traseul protestelor pentru Navalnîi

Disperarea americanilor: au publicat traseul protestelor pentru Navalnîi

Bieții progresiști, nu mai știu ce să facă doar-doar l-or da jos pe Vladimir Putin. Jenant, președintele Federației Ruse nu se sperie de toți tiriplicii care latră și ei doar-doar i-o băga cineva în seamă, că, evident, părinții lor nu au făcut asta și acum caută validare și atenție de pe unde pot.

Georgiana Arsene

Alexei Navalnîi face un mare fâs în Rusia. Niște amețiți s-au gândit ei, în căpuțul lor plin cu ce o fi, că domle, 10 sau 15000 de oameni în stradă la Moscova e prăpăd. Mare. La o populație de peste 11 milioane și jumătate.

Văd că românașii nu mai pot de emoție că ar fi ieșit vreo 10.000 de oameni în stradă în Moscova să îl susțină pe Navalnîi.
Înainte să tremure cămașa pe voi vă spun doar atât, că, potrivit rezultatelor preliminare ale recensământului din 2010, Moscova avea o populație de 11.514.330.
Acum calculați cât reprezintă cei 10.000 de oameni la un total de 11 milioane și jumătate de cetățeni.
Eu înțeleg, propagandă propagandă, dar când datele despre numărul locuitorilor Moscovei sunt doar la un click distanță… unii chiar ne iau de proști.
Concluzia e una singură: oricât încercați să îl ”umflați” pe Navalnîi, nu merge. Matematica e una singură și în cazul de față nu îi este favorabilă.
, am scris ieri pe Facebook.

Inacceptabil gestul Ambasadei SUA la Moscova

Însă, ce mai aflu? Că minciuna, după cum se știe, are picioare scurte, iar prostia și disperarea nu fac casă bună. Nici răutatea.

Circul mondial a căpătat noi dimensiuni. Practic, cetățenii sunt efectiv instigați să iasă în stradă contra lui Vladimir Putin. Unde s-a mai pomenit așa ceva?

Diplomații americani la Moscova TREBUIE să dea socoteală! Este inadmisibil un asemenea gest! Iar slugile lor din restul lumii – spre exemplu România, care susțin ei din fața laptopului sau își folosesc influența pe care o au în Parlamentul European – a se vedea postările liderului USR PLUS Dacian Cioloș – pentru a susține mișcarea anti Putin, practic, una destabilizatoare pentru Rusia, ar trebui trași la răspundere și sancționați pentru imiztiuni în politica internă a Rusiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *