Publicarea traseelor protestelor susținătorilor lui Navalnîi de Ambasada SUA și filmul Sarajevo

Publicarea traseelor protestelor susținătorilor lui Navalnîi de Ambasada SUA și filmul Sarajevo

Maria Zaharova, purtătorul de cuvânt al MAE Rus, a declarat că diplomații americani vor trebui să ofere explicații la sediul MAE al Rusiei în legătură cu publicarea de către Ambasada SUA a traseelor protestelor în susținerea lui Aleksei Navalnîi din orașele Rusiei.

Georgiana Arsene

Prostia Ambasadei SUA la Moscova sau instigare? Asta este întrebarea care se pune după ce, vineri seara, 22 ianuarie 2021, Ambasada SUA la Moscova a publicat Traseele protestelor din orașele Rusiei, realizate în susținerea lui Alexei Navalnîi.

Despre prostie clar nu poate fi vorba. Și atunci rămâne varianta că au instigat. În ce scop? Probabil pentru a crea haos. Vladimir Putin este un lider iubit de poporul său, așa că asemenea intoxicări – cum este crearea și umflarea artificială a cazului Navalnîi – nu vor avea prea mare ecou în rândul rușilor de rând.

Zaharova le-a transmis un mesaj de bun simț diplomaților americani, cerându-le să nu se mai amestece în treburile interne.

Povestea cu traseele publicate mi-a amintit de filmul Sarajevo de pe Netflix în care este vorba despre asasinarea Arhiducelui Franz Ferdinand.

Filmul Sarajevo îl puteți urmări și aici, chiar dacă nu aveți cont de Netflix: http://www.filmeserialeonline.org/sarajevo/

2 thoughts on “Publicarea traseelor protestelor susținătorilor lui Navalnîi de Ambasada SUA și filmul Sarajevo

  1. O țară care se vrea cu adevărat liberă trebuie sa închidă ambasada SUA și tot personalul american afara din tară și i terzisa întrarea în tara aamericanilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *