Fiica lui Navalnîi, studentă în SUA

Fiica lui Navalnîi, studentă în SUA

Se spune că atacul este cea mai bună apărare, însă cel care face asta trebuie să joace cinstit, altfel află pe pielea lui, mai devreme sau mai târziu, că minciuna are picioare scurte. Alexei Navalnîi ar trebui să înțeleagă asta. Sau nu.

Georgiana Arsene

Caraghiosul de așa zis opozant al președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, pe numele său Alexei Navalnîi, a aruncat în spațiul public informația că președintele rus deține un palat la malul Mării Negre, pe un domeniu de 7000 de hectare.

Evident, gogorița, infirmată, evident, de Vladimir Putin, care a spus că nimic din ce apare în filmul lui Navalnîi despre așa zisele sale bogății nu îi aparține nici lui, nici apropiaților săi.

Mai evident, mințile netede din România au mestecat îndelung marea ”dezvăluire”, încercând să îl facă pe Vladimir Putin să pară un președinte care suge sângele poporului. Jenant.

Oare ce l-a împins pe bloggerul Navalnîi să iasă cu un atc mârșav și mincinos la adresa lui Vladimir Putin? În primul rând, lipsa de caracter, dar acest lucru ar fi cel mai mic dintre defectele lui.

Navalnîi a aruncat în față o așa zisă opulență a lui Vladimir Putin pentru a abate atenția de la veniturile sale și ale familiei sale.

Milioane de ruble cheltuite de Navalnîi

Iată ce scrie presa rusă:

Reședința fiicei bloggerului Alexei Navalny Daria la Universitatea Stanford din Statele Unite a costat 1,9 milioane de ruble.

El trebuie să plătească încă 8,1 milioane pentru timpul rămas, au aflat autorii canalului Telegram „Bubble Corruption Fund”.Autorii canalului Telegram „Bubble Corruption Fund” au aflat că la Stanford, unde studiază fiica lui Navalny, studenții nu pot plăti pentru școlarizare dacă familia are un venit anual mai mic de 120 de mii de dolari pe an.

Dacă veniturile nu depășesc 60 de mii pe an, nici nu se plătește cazare.Daria însăși a spus că a fost despăgubită doar pentru costul semestrului: „Am trimis documentele mele financiare așa. Și mi s-a spus că nu este nevoie să plătesc pentru educație „.

De asemenea, o listă cu cheltuielile standard ale studenților a fost publicată pe site-ul universității, astfel încât solicitanții să o poată folosi ca ghid la planificarea cheltuielilor. Cheltuielile standard pentru anul universitar sunt de 36.000 de dolari, iar pentru întreaga perioadă de studiu – 144.000 de dolari.

4000 de dolari pe lună

De fapt, cheltuielile lunare se ridică la aproximativ 4 mii de dolari pe lună, adică 280 de mii de ruble. Se pare că, timp de șapte luni de studiu a fiicei bloggerului la Stanford din septembrie până la începutul carantinei în martie-aprilie, Navalny a trebuit să plătească cel puțin 28.000 de dolari (1,9 milioane de ruble pe baza ratei de 70 de ruble pe dolar).

Pentru perioada de studiu rămasă, Navalny trebuie să cheltuiască încă 8,1 milioane de ruble pentru cazare fiicei sale.Acest lucru nu ține cont de faptul că după ce Daria a trebuit să părăsească Universitatea Stanford înainte de 30 martie în legătură cu coronavirusul, ea a rămas în Statele Unite. Pentru că fiica sa locuiește în Statele Unite, Navalny a trebuit să plătească cel puțin 8.000 de dolari, adică 560.000 de ruble.”

Ar fi putut evita aceste cheltuieli nerezonabile dacă fiica sa s-ar fi întors în Rusia în cadrul zborurilor regulate”, notează autorii canalului. Anterior , s-a raportat despre admiterea preferențială ilegală a fiicei lui Navalny la Stanford.

Sursa: https://vz.ru/news/2020/5/20/1040366.html?fbclid=IwAR0ThiAmseRQ8rSXOIub5rfQS3SzCgXTyjxCb5Nzo6wpCDE-6PZaLqQPQJU

One thought on “Fiica lui Navalnîi, studentă în SUA

  1. stimata redactie un mister pt mine este cum de navalny, care pretinde ca a fost otravit ,-incercare de asasinat- acu ca are toate probele de la nemti, suedezisi francezi, NU se adreseaza justitiei ruse sau internationale sa ceara despagubiri uriase ! cum a uitat asa repede ca a fost otravit ?puteti explica acest paradox ?cu mult respect !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *