”Cazul Navalnîi” și băgarea gunoiului românesc sub preș

”Cazul Navalnîi” și băgarea gunoiului românesc sub preș

Ziua și gestul emoționant legat de Alexei Navalnîi: așa funcționează România de ceva timp. Azi, episodul: medicul lui Navalnîi a murit ”suspect”.

Georgiana Arsene

Dacă acum câteva zile presa din România era înduioșată că Navalnîi i-a făcut o inimioară cu degetele soției – gest de clasa pregătitoare, dar dacă acesta e nivelul, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere – acum ne informează că medicul care l-a tratat pe ”opozantul lui Putin” – e o glumă bună – a murit subit.

Pe români iar îi freacă grija de Navalnîi. În România, crește numărul cazurilor personalului medical aflat în stare gravă după administrarea vaccinului anti COVID, vaccin care, atenție! NU e rusesc!

Se creează – se încearcă, de fapt, crearea unei psihoze referitoare la Navalnîi. Dar se întinde coarda foarte tare.

Văd că e nevoie de morți ca ”opozantul lui Putin” – ah, ce glumă bună, asta cu opozantul și ce-mi plac glumele mele – să apară ca un erou, un luptător cu forțele răului. Un om care trăiește periculos. Adevărul e că un consumator de cocaină mereu va trăi pe muchie de cuțit.

Mutarea atenției

Se distrage, astfel, atenția opiniei publice din România de la mai multe lucruri grave.

Este vorba despre:

– creșterea numărului personalului medical la care se manifestă reacții grave după administrarea vaccinului anti COVID-19:

– lipsa de organizare de rigoare referitoare la modul în care se reiau cursurile în format fizic începând cu data de 8 februarie 2021;

– absența unor vinovați pentru tragedia de la Institutul ”Matei Balș”;

– situația celor 4 spitale mari din Sectorul 1 al municipiului București;

– absența bugetului;

– șomajul în creștere;

– cinismul președintelui Klaus Iohannis care ne invita la Păltiniș;

– atacul asupra economiei național prin înstrăinarea la prețuri de nimic a ultimelor active de stat în domenii strategice de interes național, acum, în plină criză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *