De ce ar trebui să rămână Georgică Simion fără pașaport diplomatic

De ce ar trebui să rămână Georgică Simion fără pașaport diplomatic

Copreședintele AUR, deputatul George Simion, cu interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova până în 2023, a forțat lucrurile sperând să poată pătrunde pe teritoriul aflat dincolo de Prut.

Georgiana Arsene

Se spune că te simți bine acolo unde te vrea pământul. Ei bine, în cazul lui Georgică Simion lucrurile au stat cam așa: omul a mers până la vama Leușeni, împreună cu alți câțiva fugiți de acasă, pardon, din Parlament, unde ar fi trebuit să se preocupe de binele și bunăstarea României – că doar de-asta sunt plătiți regește lunar din banii tuturor românilor, dar acolo nu a putut trece mai departe.

De ce? Deoarece George Simion are interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova până în 2023.

În zadar a strigat Simion și a invocat pașaportul său diplomatic, în zadar a cerut ca legea să se respecte doar pentru ”căței” – în fapt, a solicitat să i se ridice interdicția – că nu s-a întâmplat nimic.

George Simion

Că a fost provocare gestul său, că a vrut să își arate mușchii și să spună că el poate face tot ce vrea chiar nu contează.

Important este că avem în Parlamentul României oameni deloc interesați de destinele acestei țări, care instigă la încălcarea legii, care arată că nu le pasă de oamenii de rând și cer privilegii. Ca și cum nu era suficient, îi mai și plătim lunar.

Ca să facă, de fapt, ce? Ca să ne servească circ și să-și vadă strict interesele.

Vrem asemenea parlamentari? Vrem, nu vrem, patru ani cu ăștia defilăm.

Totuși, pentru gestul său, pentru faptul că a vrut să se folosească de pașaportul diplomatic pentru a trece peste o hotărâre în vigoare – interdicția de intrare pe teritoriul Republicii Moldova până în 2023 – lui Simion ar trebui să i se retragă, măcar temporar, pașaportul diplomatic…

5 thoughts on “De ce ar trebui să rămână Georgică Simion fără pașaport diplomatic

  1. Parerea mea si…chiar nu-i un motiv sa te-mpiedici in ea : nu cred ca domnului DEPUTAT George Simion ar trebuii sa ai fie retras pasaportul diplomatic . Asta n-a avut toata viata lui nimic care sa-i dea macar un oarece respect de sine iar acum , in afara de functia de deputat al Romaniei are si PASPORT DIPLOMATIC . De ce sa-l lasam iarasi un nimeni in drum ? Nu uita ca , insasi actuala detinatoare a functiei de PRESEDINTE al Rep. Moldova dna. Maia Sandu , declara in urma cu vreo doi ani faptul ca , acea interdictie este ILEGALA si ca, atunci cand ea va fi PRESEDINTE , va face demersurile necesare pentru ridicarea acelei interdictii ! In plus , diferit de faptul ca dl. Simion a crezut ca , pasaportul diplomatic ai va da posibilitatea de-a face …macar pe jumatate cat a facut madamme Sosoaca de cand a devenit SENATOR al Romaniei , el chiar dorea sa-si intalneasca ” fratii ” de peste Prut adica , aia carora Traian Basescu expresedinte al Romaniei le-a acordat dubla cetatzenie si pe care doreste sa-i aduca in partidul acesta nascut din spumele marii precum Afrodita si numit generic , AUR . Deja , aia ce conduc AUR-ul simt ca , acesta devine din ce in ce mai mult un partid de nise si…vor sa indrepte situatia iar dl. Simion a fost trimes in rep. Moldova in calitate de momeala pentru prosti caci , doar un cretin isi poate inchipuii ca Simion conduce AUR-ul la fel cu , doar un cretin isi poate inchipuii ca Maia Sandu a ajuns acolo unde este doar pe baza…vocii si-a talentului ei . Ma rog asta-i parerea mea deci , daca doresti , ma poti corecta .

    1. Simion a transmis un mesaj clar: am pașaport diplomatic, am alte beneficii față de românii de rând. Nu este corect, ci chiar discriminatoriu. De aceea retragerea pașaportului său diplomatic ar fi un semnal că politicienilor le pasă de omul de rând.

      1. Intrebare : daca in locul lui Simion era un alt posesor de pasaport diplomatic insa din oricare alta tara a Europei si-a lumii si care ar fi avut de-asemenea , interdictia de-a patrunde in spatiul teritorial al Rep. Moldova , reactia vamesilor ar fi fost similara ? Daca in locul acestui analfabet politic , ar fi venit un…tip de la republicanii lui Trump , tot asa s-ar fi comportat vamesii ? Stiu ca nu este corect sa fluturi pasaportul diplomatic asteptandu-te ca cei din fatza ta , sa cada instantaneu in genunchi insa nu reusesc sa ma prind , in ce anume consta discriminarea . Inainte sa-ti citesc raspunsul pe care al astept cu nerabdare , vreau sa-ti reamintesti ca , nu doar odata , am afirmat ca actualii moldoveni de peste Prut , nu-i mai reprezinta cu nimic pe moldovenii luati la japca in 1940 si nu mai au NIMIC in comun cu Romania . Fireste , asta mi-a adus ” injuraturile ” multor deontologi insa… nea Gelu Voiculescu mi-a luat imediat apararea cu riscul de-asi lua si el portia de ” injuraturi ” in special de la Vadim , Dumnezeu sa-l ierte . P.S. Mi-a placut reactia aceasta : Maria Zaharova: ”Am dori să sperăm că autoritățile de la București de această dată își vor demonstra bunul simț și nu vor fi conduse de provocatori” Dl. Simion , nici macar provocator nu este caci , pentru asa ceva iti trebuie si ceva scoala , niscai cultura pe ici pe colea , iar dl. Simion in afara de-a fi deputat DOAR IN PARLAMENTUL ROMANIEI …kakaia kultura !?

  2. Pentru a nu fi inteles gresit , facand referire la declaratia doamnei Zaharova nu m-am referit la parcul Tolbuhin ci doar la spusele ei foarte potrivite in actuala situatie in care ne-a bagat dl. Simion cu…pasaportul sau diplomatic cu tot .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *