Carantinarea din week-end, visul nerostit al nevestelor posesive

Carantinarea din week-end, visul nerostit al nevestelor posesive

Așa cum există un Dumnezeu al bețivilor, există, cu siguranță, și un Dumnezeu al soților posesivi – fie ei femei sau bărbați, că uscăciuni se găsesc berechet în ambele tabere.

Georgiana Arsene

Și, fiindcă în sufletul lor nesigur își doresc ca partenera/partenerul de viață să stea la domiciliu, adică riscul expunerii la tentații să scadă simțitor, Dumnezeul posesivilor a dat ”gândul cel bun” autorităților competente, care se gândesc serios să instituie carantina în weekend.

Deocamdată, în Capitală.

Se pare că noi, restul, ispășim păcatele infidelilor care nu s-au gândit că, într-un fel sau altul, se vor echilibra lucrurile încă din timpul vieții pământești.

Lăsând gluma la o parte, instituirea carantinei în week-end, după ce vreme de cini zile lumea s-a bulucit în tramvaie, autobuze, metrou, Shop&Go-uri și magazine de cartier, este o imbecilitate.

Probabilitatea transmiterii/răspândirii noului coronavirus în timpul zilelor lucrătoare este net superioară comparativ cu weekend-ul.

Dar unde-i lege nu-i tocmeală, iar ordinele, nu-i așa?- se execută, nu se discută.

Iar în loc de weekend plăcut o să ne urăm ”Carantină plăcută” sau, după caz, ”Carantină ușoară!”

5 thoughts on “Carantinarea din week-end, visul nerostit al nevestelor posesive

  1. Nu cred ca visul nerostit al oricarei femei sau barbat posesiv este acela de-si sti partenerul/partenera , in casa , alaturi permanent de ea/el . Toata lumea stie ca singura femeie sau dupa caz barbat , ce stie intotdeauna precis unde-i este sotzul/soata se numeste d e fapt VADUVA / VADUV . CARANTINA PLACUTA PENTRU SAPTAMANA VIITOARE ! 😀

    1. Mariane, zi ca nu ai tanjit doua zile in pat cu sotia cand de luni si pana vineri ati fost separati din noapte si pana in noapte, fiecare cu serviciul lui. Cu putin noroc, ai ocazia sa petreci 2 zile de vis cu amanta daca sotia vrea libertate deplina. Depinde unde te prinde carantina de wee-kend. 🙂
      Cel putin asa mi-am dorit eu, insa carantina de week-end a venit ceva mai tarziu, dupa ce consoarta a fost sagetata direct in inima de Cupidon. Desigur, din cauza libertatii sau ce a inteles dansa despre libertate.
      Seara placuta iti doresc, si tie si doamnei Arsene!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *