Cîmpeanu nu închide școlile: trimite doar preșcolarii și elevii în vacanță prelungită

Cîmpeanu nu închide școlile: trimite doar preșcolarii și elevii în vacanță prelungită

De râsul curcilor, asta a ajuns școala românească și sistemul românesc de învățământ, după ce la cârma sa s-au perindat tot felul de oameni care s-au jucat de-a ministrul.

Georgiana Arsene

Băsescu spunea că ”școala românească scoate tâmpiți”. Ei bine, acum se pune întrebarea dacă oamenii aflați în vârful Ministerului Educației pot gestiona situația din învățământ sau nu.

Că, dacă privesc declarațiile șefului Sorin Cîmpeanu, am mari îndoieli că acesta poate, cu adevărat, să țină în mâini frâiele sistemului…

Nu mai departe de acum câteva zile, Sorin Cîmpeanu ne spunea că susține în continuare principiul conform căruia școlile trebuie închise ultimele, doar dacă situația epidemiologică o impune.

În școli se respectă regulile de protecție împotriva îmbolnăvirilor cu virusul Sars-CoV-2 mai riguros decât în multe alte locuri. Educația nu te îmbolnăvește, educația te ajută să te protejezi învățând să respecți regulile, punctase ministrul Educației.

Este același ministru al Educației care declara că, dacă nu va avea resurse în buget, mandatul său este pe masă. :))

Hai că e bine. Spectacolul trebuie să continue…

2 thoughts on “Cîmpeanu nu închide școlile: trimite doar preșcolarii și elevii în vacanță prelungită

  1. Hai cu digitalizarea inainte! Zic asta pentru ca daca ne mai jucam de-a „uite virusul, uite al nspelea val”, cei mici vor fi invatati sa scrie acasa (atat cat ii pot invata unul din parinti) iar restul claselor sa se faca online.
    Adevarat, de 30 de ani toti ministri invatamantului si-au batut joc de sistem. Eu cred ca e cel mai bine sa ramana la hotararea parintilor cum vor fi educati copiii. Ca la scoala de soferi, copilul sa faca meditatii sau parintii sa angajeze invatator si profesori pana cand acesta va da un examen. Daca nu…la oi cu el! Macar sa stie sa citeasca de pe etichete si sa numere bani.
    Oricum, in viitor nu prea vad copii din generatia asta stand prea mult prin Romania. Interesul unui tanar Roman din ziua de azi este sa scoata bani si cati mai multi. Nu conteaza cum si de unde. In anii viitori vad emigratie in masa ca si pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *