Vladimir Putin, un președinte pentru oameni, nu pentru imagine: nu se va filma când se vaccinează

Vladimir Putin, un președinte pentru oameni, nu pentru imagine: nu se va filma când se vaccinează

Românii s-au obișnuit, deja, ca, în momentul în care un politician – fie el președintele țării, Klaus Iohannis sau membrii Guvernului – se vaccinează, să apară imagini pe toate televiziunile naționale, însoțite, evident, de declarațiile respective. Trei lulele, trei surcele, dar asta e…

În schimb, modul în care președintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis să ducă la capăt actul vaccinării proprii arată că liderului rus îi pasă de oameni, nu de imagine.

Georgiana Arsene

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că Vladimir Putin nu este adeptul vaccinării în fața camerelor.

Acesta a menționat că șeful statului și fără acest gest face destul de multe pentru promovarea vaccinului rusesc, iată de ce nu vor fi răspândite imagini foto și video al acestui moment, notează Sputnik.

Deocamdată, nu s-a specificat despre ce preparat este vorba, adică nu s-a spus cu ce ser se va imuniza președintele Vladimir Putin. Și aceasta pentru că Rusia are 3 vaccinuri proprii aprobate.

Astfel, Putin nu specifică despre ce ser este vorba pentru a nu influența cetățenii în favoarea unuia dintre acestea.

Cele 3 vaccinuri sunt: Sputnik V – care a fost, de altfel, primul înregistrat în Rusia, în data de 11 august 2020, urmat de EpiVacCorona – 14 octombrie 2020 și CoviVac – 20 februarie 2021.

One thought on “Vladimir Putin, un președinte pentru oameni, nu pentru imagine: nu se va filma când se vaccinează

  1. Te contrazic : ORICE POLITICIAN ” PRESTEAZA ” IN PRIMUL RAND , PENTRU EL , PENTRU IMAGINEA LUI IAR VLADIMIR VLADIMIROVICI ESTE UN OM POLITIC DESAVARSIT !!! Unde si-n ce conditii s-a desavarsit…asta o stiu si rusii si , datorita informatiilor coanei Wiki… pedia 🙂 , o stiu toti cei care sant interesati de FENOMENUL Putin care , l-a batut la popou pe ” fenomenalul ” Mihail Sergeevici Gorbaciov la cam toate capitolele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *