Greva pentru drepturi de la metrou, o fentă ordinară

Greva pentru drepturi de la metrou, o fentă ordinară

Protestul de la metrou, despre care unii spun că este pentru drepturi și anti USR – în fapt, doar o acțiune prin care firma sindicatului reacționează la solicitarea autorităților de eliberare a spațiilor comerciale de la metrou – este numai o fentă ordinară.

Georgiana Arsene

Nu știu despre ce drepturi poate fi vorba în cazul protestului de la metrou, care aparalizat Capitala. Pot spune, însă, că oamenii care aveau astăzi treburi nu și le-au mai putut face sau le-au efectuat cu mare greutate pentru că sindicaliștii de la metrou s-au gândit că îi doare fix acolo unde nu-i vede soarele de cetățeni și au protestat.

Cât timp? Până când autoritățile vor ceda șantajului lor ordinar. În rest, trâmbițează că e vorba despre drepturi.

Nu, serios/ Dar drepturile oamenilor care folosesc metroul și care mergeau la serviciu – unii la spitale, unde acordau primul ajutor, luptau cu coronavirusul etc sau mergeau să îngrijească bolnavi ori să stea cu copii – nu contează? Evident că nu. Iar fotografia postată de greviști este una sfidătoare și arată cinismul celor care protestează. Îi doare fix în cot de drepturile oamenilor, îi interesează strict banii lor și afacerile. Atât.

Și, cum o fotografie face cât o mie de cuvinte, vă rig să priviți imaginea de mai jos. Și să vorbiți după aia de drepturi și despre cât e de nasol USR PLUS.

P.S. Nu sunt membru USR PLUS, nu intenționez să devin – nu sunt membru al nici unui partid și îmi e bine așa. Mă revoltă numai manipularea și cinismul celor care pun în pericol viețile oamenilor pentru afacerile lor. Apropo, oare nu se poate face un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor? Întreb numai…

One thought on “Greva pentru drepturi de la metrou, o fentă ordinară

  1. Daca-ti spun ca , ACEASTA este printre cele mai bune postari pe care le-am citit de cand iti bantui blogul , te superi ?! Nu aiureli , nu poliloghie …SCURT SI LA OBIECT !

    ” Protestul de la metrou, despre care unii spun că este pentru drepturi și anti USR ” . Pai , ala cu shapca neagra face parte din USR-PLUS iar ceilalti , SIGUR din PSD si spun asta deoarece…chiar ai cunosc , stelisti de-ai mei ” saracii ” . Vorba lui Drula : „- Crede cineva ca merita sa faca puscarie d e dragul lui Radoi ? ” Uite ca merita caci : 1] se considera intangibili si…de neinlocuit iar pana in prezent NIMENI { exceptand perioada lui Traian Basescu } nu le-a suflat in ciorba 2] am un amic care , pana la pensionarea din vara lui 2020 , lucra ca MEDIC generalist la Fundeni iar salariul sau , nu depasa 4.500 de lei NETTO cu tot cu sporuri adica , cu minim 2.000 de lei mai putin fatza de cat castiga , cam tot de-atunci , cei ce lucreaza la METROREX asta lasand la o parte ” bonusurile { a se citi MITA sindicala } pe care amicul SIGUR nu le-avea . Ala avea probleme cand isi cerea banii pe garzi si sa mai astepte sa-l trimita cineva pe GRATIS pe Valea Zamorei sau in Grecia ? La P.S. , acolo unde te-ntrebi retoric evident , daca nu se poate face un dosar penal pentru…bla , bla , bla eu zic ca , NU UN DOSAR PENAL CI MACAR 900 ar trebui facute si cel putzin jumatate dintre aia in frunte cu el lider maximo Ion Radoi { fost DEPUTAT PSD } plus ” locotenentii ” sai , ar trebui sa infunde puscaria pentru cel putzin douazeci de ani . Miron Cozma a facut puscarie pentru niste acuzatii { sau niste fapte } infinit mai mici decat astia caci pe atunci , inca nu exista aceasta pandemie . Retinuti , judecati , incarcerati si-n plus CONFISCAREA TOTALA A AVERILOR { ADICA LASATI DOAR CU IZMENELE PE EI } fara multa vorbarie de prisos si , n-are decat ca , Federatia Sindicatelor sa faca plangere penala contra Statul Roman daca-i da mana … dupa aia ! Inca o data , EXCELENTA POSTARE GEORGIANA !!! Si-un PS din partea mea : daca asi fi avut nu chiar opt mii de lei lunar ci…doar jumatate din ei si-n ziua de azi asi fi muncit si n-asi fi stat s-astept pensia de rahat pe care-o am ! Un week-end cat mai frumos iti doresc sa ai in continuare si-n plus , o saptamana viitoare care sa semene cu adevarat cu anotimpul PRIMAVARA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *