Șoșoacă are agenda făcută de  Cotroceni? Laura Vicol și Gelu Vișan, afirmații tulburătoare

Șoșoacă are agenda făcută de Cotroceni? Laura Vicol și Gelu Vișan, afirmații tulburătoare

Duminică, 28 martie 2021, senatorul Diana Șoșoacă a ieșit public șia spus că jandarmii au muniție de război. O afirmație foarte periculoasă, în condițiile în care românii deja protestau în marile orașe și ar fi putut crea o adevărată psihoză.

Georgiana Arsene

Deputatul social democrat Laura Vicol și politologul Gelu Vișan scriu, însă, că Șoșoacă ridică niște semne de întrebare.

Dilema zilei de azi: de ce doamna Șoșoacă strigă doar de Arafat și îi protejează pe useriștii si peneliștii din guvern? Și ei sunt de vină pentru tot haosul din țară, iar Arafat nu e de capul lui. Dacă o întâlnesc azi în Senat chiar o voi întreba. În rest, e luni, să începem săptămâna fără nervi, sănătatea e mai presus decât toate! Doamne ajută!, a scris Vicol pe Facebook.

Gelu Vișan susține, însă, că, de aseară, 28 martie 2021, Iohannis și Serviciile ar fi scos #Rezistenții afară din case.

Ar fi trebuit să fie ceva emoții și încăierări, motiv pentru care Șoșoaca trebuia să asmută galeriile pe jandarmi urlând în gura mare că jandarmii au muniție de război. Nu i-a ieșit. Am explicat de ce.

Ce vrea de fapt Iohannus? Un plan pe trei puncte:

1) Schimbarea lui Arafat.

2) Doborârea Guvernului Cîțu

3) Numirea lui Ciucă Prim-Ministru.

1) Arafat trebuie schimbat pentru a nu se ajunge la Iohannis, de aceea ordinul este ca el să fie făcut singurul vinovat de orice.

Se pregătește terenul pentru Ciucă

2) Iohannis nu-l poate schimba singur pe Iohannis cu Ciucă, de aceea are nevoie de sprijinul lui Ciolacu care a primit ordin direct pe linie de SRI să introducă moțiune de cenzură.

3) Are mare nevoie de Ciucă, un militar care execută fără să crâcnească orice ordin de la Iohannis, pentru a conduce direct el, Iohannus, guvernul și pentru ca în perioada celor mai mari furturi care vor veni- Marile Companii de Stat-să dirijeze totul către Germania.

România va deveni oficial colonie a Germaniei Celui de-al patrulea Reich, totul, de la pământ la resurse, la capital și oameni vor aparține Germaniei și germanilor , pentru care românii și mulți ca ei vor munci pe degeaba.

Planul dărâmării de către Iohannis a guvernului Cîțu a demarat aseară, odată cu scoaterea de către SRI a # Rezistenților afară din case. Interesant este cum s-a activat din nou SRI, care, odată cu desființarea Secției Speciale, îi va pune pe tavă lui Iohannis capul oricărui opozant al planului Germaniei de a transforma România în colonie proprie.

Acum aveți și explicația de ce Șoșoacă cere doar demisia lui Arafat, pentru că cei care o conduc și au băgat-o în Parlament, fac parte din echipa lui Iohannis. Tot ei i-au dat aseară sarcină să urle ca apucată cu muniția de război, dar și-a furat-o. La afacerea asta, Bode trebuia executat, și nu neapărat el, dar alții de lângă el care știu jocul.

Așa că lucrurile sunt fix pe dos, Bode trebuie sprijinit să nu-și rupă gâtul, pentru că cineva de-acolo îl scoate din minți pe Iohannis și bine face. In legătură cu Moțiunea de Cenzură eu transmit parlamentarilor PSD că dacă-i fac jocul lui Iohannis, mulți dintre ei vor înfunda pușcăriile până la sfârșitul anului.

Lăsați-l pe Cîțu-n pace să-și rupă gâtul odată cu Iohannis, altfel sunteți mâncați! Acum, când aveți tot planul devoalat, cred că vă explicați ce e cu restricțiile astea anapoda: Să scoată lumea din sărite și să fie schimbat Câțu cu Ciucă, ultima formă a dictaturii lui Iohannis și BND în România, a scris Gelu Vișan.

În concluzie, se pune întrebarea: cine și în ce scop îi face agenda Dianei Șoșoacă? Este cumva una făcută de Cotroceni sau senatorul Diana Șoșoacă luptă într-adevăr petnru români?

3 thoughts on “Șoșoacă are agenda făcută de Cotroceni? Laura Vicol și Gelu Vișan, afirmații tulburătoare

  1. Banuiam ca Sosoaca face jocul cuiva. Altfel era uitata de mult timp. Intrebarea mea este, daca s-ar reusi faza descrisa, Johannis nu va fi putea inlocuit?

  2. ” În concluzie, se pune întrebarea: cine și în ce scop îi face agenda Dianei Șoșoacă? Este cumva una făcută de Cotroceni sau senatorul Diana Șoșoacă luptă într-adevăr petnru români? ” Cum poti , tocmai dumneata , sa pui astfel de intrebari { voit retorice } mai ales ca , raspunsurile sant , pentru cine-i interesat de ” fenomenul AUR si ascensiunea fulminanta a doamnei SENATOR Diana Iovanovici-Sosoaca mai mult decat evidente , fix din ” istoricul ” manifestatiilor AUR in Piata Victoriei plus ” istoricul ” sau , daca doresti , CV-ul doamnei Sosoaca . Pe bune acum , chiar nu-ti pare nimic …cu ochi si cu sprancene in chestia asta ? Ce spune Gelu Visan…despre morti numai de bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *