Chetă la Guvern pentru Cîțu: ce i-au cumpărat

Chetă la Guvern pentru Cîțu: ce i-au cumpărat

Azi e ziua lui Florin Cîțu, prilej pentru colegii de la Guvern să se scormonească prin buzunare și să scoată ceva mărunțiș.

Georgiana Arsene

Nu e nici o păcăleală, primul ministru al României a văzut lumina zilei într-o zi de 1 aprilie. Să fie sănătos și să nu mai împrumute țara.

Colegii săi de la Guvern s-au gândit să facă un gest demn de clasa a cincea și să-i cumpere ceva premierului.

O spune chiar Dan Barna, care i-a și nominalizat pe cei care au contribuit la cadoul premierului. Barna nu spune dacă a vorbit cu mai mulți și doar cei nominalizați au scos un ban din buzunar.

Știți sentimentul acela când e ziua unui coleg și te gândești ce să-i faci cadou?Astăzi e ziua colegului nostru Florin Cîţu, premierul României. Împreună cu colegii Cătălin Drulă, Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu, Claudiu Nasui, Stelian Ion, Ciprian Teleman și Sergiu Hossu am pus mână de la mână și am cumpărat trei stilouri cu care am compus culorile coaliției, am semnat o felicitare cu urări și gânduri adecvate momentului și i le-am înmânat sărbătoritului.

La mulți ani, domnule premier și energie pentru a semna cât mai multe reforme asumate împreună. 🤝, a scris Barna pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *