Degerăm. Mihaiu de la 2 se dă cu troti

Degerăm. Mihaiu de la 2 se dă cu troti

Când nu se războiește cu rușii, primarul Sectorului 2 al Bucureștiului, Radu Mihaiu, se dă cu troti sau dă Share la propunerea unui coleg de modificare în calendarul vacanței de iarnă. Că oamenii din sector nu au apă caldă – de fapt, pe conducta de apă caldă vine una mai rece decât pe aia de apă rece – nu contează. #Rezistăm.

Georgiana Arsene

Nimic nu este ceea ce pare a fi. Așa e în sectorul 2, unde, probabil, că e apă caldă dar nu știu eu să trec de aparențe și zic că e rece ca gheața.

Riscul de a îngheța în case nu mai există, că a venit primăvara, în schimb nu avem apă caldă. Prea multe vrem și noi, cetățenii Sectorului 2!

Și când mă gândesc că primarul Radu Mihaiu e userist, adică formațiunea care a câștigat alegerile în Mucul Paris promițând cetățenilor dornici să scape de jeg apă caldă. Cică de a doua zi de când USR a pus mâna pe putere, în conducte va curge apă caldă.

Probabil că a venit vreun pesedist în locul lui Mihaiu și de-aia e frig, că eu nu cred că useriștii nu își respectă ei promisiunile făcute cetățenilor. Nu… Nicușor Dan a dovedit asta.

Sper că orice individ zdravăn la cap își dă seama că asta e numai o ironie și că se merge din rău în mai rău.

Eu i-aș propune primarului Mihaiu să-și ia troti și să meargă prin sector, să discute cu cetățenii, să vadă ce bine o ducem cu toții. Și, mai ales, să întrebe cum e cu apa caldă și cum ni s-a schimbat tuturor percepția asupra noțiunii de cald de când au venit useriștii la butoane.

Și un video, fără legătură cu subiectul articolului, desigur…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *