Șoșoacă, diversionistă în slujba lui Iohannis? Acordul militar româno-ucrainean, ascuns opiniei publice

Șoșoacă, diversionistă în slujba lui Iohannis? Acordul militar româno-ucrainean, ascuns opiniei publice

Spectacolul făcut de senatorul Diana Șoșoacă în spațiul public, de mai bine de două săptămâni, aruncă într-un con de umbră evenimente majore, decizii cruciale luate la cel mai înalt nivel care influențează siguranța și stabilitatea României în regiune.

Georgiana Arsene

M-am întrebat, ca și mulți alți români, cui folosesc protestele din ultimul timp. Mă refer la protestele împotriva restricțiilor sanitare. Am crezut, la un moment dat, că ele sunt o supapă prin care tensiunile populare se vor diminua. Posibil să fie așa, posibil nu, dar nu neapărat.

Alții au spus că aceste proteste au rolul de a duce la demiterea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat. Ei bine, Arafat e bine merci la locul său.

În fapt, nimic nu s-a schimbat. Oare?

Aparent, totul este ca înainte, poate doar că opinia publică din România crede acum că poate schimba ceva în țară, că restricțiile s-au mai înmuiat, că Florin Cîțu mai face un pas în spate în această privință ca urmare a fricii de popor.

Frumos. Oamenilor li se arată că nu au ieșit degeaba în stradă.

Dar… există un dar. Nu un cadou, ci o conjuncție adversativă, care ar trebui să ne pună în alertă. Sunt motive să ne alertăm? Cu siguranță că da.

Klaus Iohannis Diana Șoșoacă sursa foto: playtech.ro

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu scrie, într-un articol publicat de evz.ro, că a fost încheiat un acord militar româno-ucrainean. Un acord de război.

Pentru că nu România risca să intre în coliziune cu Federația Rusă, ci Ucraina. Și prin urmare nu România risca până la încheierea acordului să suporte riposta Moscovei, ci Ucraina. Și uite așa, cu certitudine împinși de la spate de Statele Unite, aliatul nostru strategic, ne-am transformat, hodoronc-tronc, în colacul de salvare al unui stat cu care nu am avut și nu avem, exceptând acest acord, vreo relație de parteneriat strategic, scrie Sorin Roșca Stănescu.

Se pune, astfel, întrebarea: sub pretextul libertății individuale, propovăduită de protestatarii anti mască, anti vaccin, teoretic patrioți, se pregătește transformarea românilor în carne de tun?

One thought on “Șoșoacă, diversionistă în slujba lui Iohannis? Acordul militar româno-ucrainean, ascuns opiniei publice

  1. 1] Acest acord este un acord ” secret ” deoarece NU INTERESEAZA PE NIMENI IN ROMANIA . Pe romani ai intereseaza { ca si pe ucrainieni de altfel } ziua de maine , , daca vor mai avea din ce sa puna pe masa painea cea de toate zilele , nu faptul ca , militarii romani PLATITI adica MERCENARI , se vor afla vreodata alaturi de militarii ucranieni pentru a se bate cu ursul rusesc …chiar si ” protejati ” de catre NATO . Pe bune doamna Arsene , dumneata chiar crezi ca , in secunda imediat urmatoare semnarii acelui acord ” secret ” , tipii de la Kremlin n-au aflat si cate virgule contine ? 2] Pentru mine personal , madamme Sosoaca ramane o mare enigma , o enigma cam la fel cu aia a Otiliei . Nu , cum si de unde a aparut meteoric , in spatiul politic romanesc cat …pe cine sustine d e fapt . AUR in nici un caz . Aia au fost folositi si-au avut avantaje reciproce : fara Diana Sosoaca AUR nu exista decat in…visurile lui Simion sau Tarziu . Parerea mea este ca , vazand doamna Sosoaca cum , toti impostorii care de care mai titrati , au ajuns sa fie CINEVA IN ROMANIA , au ajuns mari oameni politici FARA SA MERITE NICI MACAR UN CENTIMETRU DIN POZITIA IN CARE SANT , si-a zis in gandul ei : DE CE AIA DA IAR EU…NU ? Deci nu cred ca-l sprijina neaaparat pe Johannis ci ca , isi cladeste propria ei trambulina pentru o functie foarte importanta in acest stat mafiot . Cui folosesc protestele din ultimul timp ? Fireste ca sant si supape de refulare a frustrarilor multimii oamenilor nemultumiti , frustrati de aceste ” delicii ” ale democratiei , sigur insa folosesc alora mai vocali , alora ce au functii importante in Romania si vor sa acceada la functii si mai importante , mai bine platite si care functii , sa le asigure si oarece inamovibilitate fatza de oricine s-ar gandii sa le ceara vreodata socoteala pentru ceea ce fac . Cum mai este foarte putzin in incepe weekendul , iti urez … pentru orice eventualitate : CARANTINARE PLACUTA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *