Voiculescu, demisia!

Voiculescu, demisia!

Ministrul Sănătății este pe Facebook. Își schimbă poza, în timp ce, în Capitaă, la Spitalul Foișor, oamenii sunt cu nervii la limită, iar pacienții sunt evacuați.

Georgiana Arsene

Ministrul Sănătății trebuie să își dea demisia. În ultimele 2 zile a demonstrat că locul său este oriunde, numai la Ministerul Sănătății, nu.

Protestatarii de profesie, instigatorii, cheamă lumea în stradă, la spital. Ei sunt cei care au cerut în repetate rânduri demisia șefului Departamentului pentru Situații de Urgență și, cu siguranță, încearcă acum să forțeze demiterea acestuia.

Situația de la Spitalul Foișor se află pe un butoi de pulbere. Nervii sunt întinși la maximum.

Ministrul Sănătății tace. În afară de liderul SANITAS București, Viorel Hușanu și de fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, nimeni nu a cerut demisia lui Voiculescu. La Ministerul Sănătății este haos.

Mă alătur și eu celor doi și cer: DEMISIA, VLAD VOICULESCU!

One thought on “Voiculescu, demisia!

  1. ” Protestatarii de profesie, instigatorii, cheamă lumea în stradă, la spital ” In orice tara cat de cat civilizata si populata de CETAZTENI ADEVARATI , n-ar fi fost nevoie de ” protestatari de profesie ” ci , mai ales dupa figura de aseara de la ” Foisor ” , ar fi iesit masiv toti cetatzenii { Cu de la sine voie / Aiurea si obraznic ” dupa zisa lui Arghezi } si n-ar fi plecat de-acolo in ciuda dispozitivului de jandarmi pana cand astia doi , Voiculescu plus Arafat n-ar fi fost DEMISI ! Fireste ca , ar fi trebuit si ca Prim Ministrul Catu plus Presedintele Johannis sa fie treji la ora aceea insa…parca-i mai dulce viata pe Facebook . Chiar ma-ntreb , cum dracu de-a scapat Sosoaca ocazia ? O fi adevarata si zicerea dumitale din 08-04 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *