Măi, ”patrioților”, cine e în spatele vostru? O imagine care spune multe…

Măi, ”patrioților”, cine e în spatele vostru? O imagine care spune multe…

De ceva vreme, în România, mai multe persoane – unele publice, altele, mai puțin publice, dar cunoscute uneori ca niște cai breji – se prezintă drept patrioți.

Georgiana Arsene

Ce se ascunde, însă, în spatele acestui patriotism trâmbițat? Ei bine, nu mari sentimente de iubire față de România, nici vreo grijă față de omul de rând. În fapt, omul de rând este doar manipulat.

Unul dintre vocalii patrioți este nimeni altul decât Luis Lazarus care a decis să poarte un pulover alb imprimat cu steagul SUA. Ca și Mălin Bot, care, însă, poartă un tricou cu steagul SUA.

Mălin Bot

Care este legătura între patriotism și SUA? Cine știe?

Ideea este că un alt individ care se dă patriot și mason s-a filmat, a un moment dat, anul trecut, alături de un steag al SUA – un steag mic, de pus pe masă.

Deci cum poate crede cineva că poate fi patriot un individ care poartă un obiect vestimentar cu steagul SUA? Este ca și cum un om ar purta un tricou cu sigla PNL. Când face asta? De regulă, în campania electorală, asta dacă nu e vreun amărăștean care nu are ce îmbrăca și poartă tricoul primit de la echipele de campanie cine știe când.

Luis Lazarus

Hai, așadar, să nu ne lăsăm fraieriți de toți cei care ne vând pielea ursului din pădure. România plânge, dar nimeni nu-i aude suspinul. Pentru că zgomotul făcut de propagandiștii SUA este mult prea mare. Din păcate…

Și atunci, nu tot SUA are interes să nu se vorbească în România despre situația din Ucraina? Nu cumva SUA are interes să nu se afle aici că românii vor fi carne de tun?

P.S. Să nu uităm că marea senatoare patrioată, Diana Șoșoacă, a fost, potrivit informațiilor apărute în spațiul public, o înfocată susținătoare #Rezist. Ca și Bot.

Să fie vorba numai de o serie de coincidențe sau din marea ”familie” #Rezist s-a desprins – în nici un caz natural și spontan – o grupare menită să aducă în derizoriu patriotismul și, totodată, să îi țină sub supraveghere pe toți cei care și-ar iubi, cu adevărat, patria?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *