File din jurnal: Diana Șoșoacă

File din jurnal: Diana Șoșoacă

Dragă jurnalule,

Tu nu ești al meu, ești al poporului român și al lui Silvestru, atunci când notează lista de cumpărături dictată de mine prin telefon.

Azi am fost lovită de forțele de ordine, niște nemernici care nu înțeleg că eu zbier și fac ca toate visele ca să nu afle tâmpiții de români că în scurt timp vor fi carne de tun.

Asta e, bine că îmi merg mie afacerile mai departe.

Mi-am pus azi o mască de-aia de plastic, mă bușea și râsul, serios. Doar că nu m-au primit în sală. Și ce, m-am lăsat? Da ce, io-s proastă? Când eram în lumina reflectoarelor?

Dacă nu puteam să dansez – așa cum știu eu și îi place lui Silvestru, care a fost și gelos atunci la protest că m-au văzut atâția bărbați mișcându-mă lasciv și erotic – măcar să fac circ. Să se vorbească de mine, că doar una e Șoșoacă!

Cică mai nou YouTube-ul amenință că închide pagina Senatului din cauza mesajelor mele. Și ăsta e contra poporului român și dezvăluirilor mele cu iz de Bălăceanca.

Dar nu-i nimic, românii adevărați ies în stradă alături de mine! De mică mi-am dorit să se strige numele meu în piața publică! Și uite că am reușit!

Diana Șoșoacă

Mă amenință Băsescu? Îi fac dosar penal. Și altora. Nimeni nu scapă.

De-aia nu mai am eu timp să depun inițiative legislative în Parlament. Că eu mă implic țipând, dansând. Circoteca asta de place românului.

Pe unde mă duc îmi flutur legitimația de senator. Zbier la paznicii de la spitale că îi reclam, le arăt legitimația. Trec ca prin brânză pretutindeni. Secretul meu? Ați vrea voi să-l știți, dar nu. Ghinion.

Acum se încearcă victimizarea mea, că, după ultimul protest, de la Cluj, s-a văzut că discursul meu s-a cam fâsâit. Așa că se încearcă o manevră deșteaptă: chipurile, atacuri la adresa mea, poate chiar o îndepărtare. Românii, fraieri, or să muște momeala. Și uite cum revin eu pe cai mari.

Că doar ăia de sunt în spatele meu au tot interesul să mai continue circul. Ce puțin o perioadă.

P.S. Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Autor: Georgiana Arsene

2 thoughts on “File din jurnal: Diana Șoșoacă

  1. Rad Bulgarii cu lacrimi de crocodil de noi.
    Totusi, ma mai intreb o data, – de ce este lasata sa faca circul asta? Nu cred ca asemenea persoane mai gasim prin alte parlamente.
    Am ajuns la concluzia ca face jocul cuiva, Sosoaca selecteaza persoane care vor folosi cuiva candva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *