Opriți-o pe Andreea!

Opriți-o pe Andreea!

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, pare că vrea cu orice chip să își ducă la îndeplinire dorința de a băga țara în carantină măcar pentru 2 săptămâni.

Georgiana Arsene

Andreea Moldovan, femeia cu cea mai ciudată tunsoare din România, trece peste toți și peste toate și își duce la îndeplinire dorința de a ne băga în carantină. După ce a ieșit public și ne-a spus cât de mult vrea ea să stăm închiși, vreo două săptămâni, văzând că nu o ascultă nimeni, Andreea a luat taurul de coarne și a trimis la Monitorul Oficial ordinul privind noile criterii de carantinare.

Premierul, prefectul Bucureștiului, ministrul Sănătății – Vlăduț Voiculescu, devenit, brusc, un Corrado Cattani în lupta cu mafia din Sănătate – nu au știut nimic de acțiunile Andreei.

Ea zice că s-a consultat cu INSP, DSP și că toți au fost de acord.

Andreea Moldovan

Vine, însă, Antena 3 care zice că Andreea Moldovan nu doar că a făcut de capul ei, dar că, potrivit documentului ședinței de lucru din comitetul tehnico-științific, ea trebuia să refacă ordinul. Și aceasta deoarece comitetul nu a fost de acord cu propunerea.

Înainte ca Andreea Moldovan să mai facă și alte nefăcute, cineva trebuie să o oprească!

Este evident că Ministerul Sănătății este, la ora actuală, un sat fără câini.

One thought on “Opriți-o pe Andreea!

  1. De ce doar Andreea , Voiculescu are bube pe … cap ? Oricum ar fi , asta cel putzin are verb , nu ca viitorul castigator de OSCAR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *