Isărescu, negocieri ”la sânge” cu americanii de la The Fed – legătura cu Viorica Dăncilă

Isărescu, negocieri ”la sânge” cu americanii de la The Fed – legătura cu Viorica Dăncilă

În aceste momente, la Banca Națională a României au loc negocieri dure între o echipă a The Fed și reprezentanți ai Vioricăi Dăncilă și ai lui Petre Roman.

Georgiana Arsene

Știrea că guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și-a luat consilieri de top, în persoana Vioricăi Dăncilă și a lui Petre Roman a făcut înconjurul planetei Pământ.

Alexandru Mironov încearcă, între timp, să stabilească legătura și cu stațiile spațiale pentru a transmite informația.

Viorica Dăncilă

Revenind pe Terra, o dată cu apariția acestei bombe de presă și nu numai, finanțiștii din întreaga lume au început să contacteze ambasadele și consulatele din România, pentru a discuta cu Viorica Dăncilă și Petre Roman.

Între timp, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti covid, Valeriu Gheorghiță, plânge pentru că nu i-a venit ideea să îi folosească pe cei doi pentru stimularea populației să se imunizeze.

E prea târziu, pentru că la București a sosit deja o delegație de la The Fed, adică Sistemul Federal de Rezerve al SUA, care poartă negocieri dure cu reprezentanți ai Vioricăi Dăncilă și ai lui Petre Roman pentru a-i angaja peste ocean.

Dăncilă a transmis că ea nu pleacă nicăieri, întrucât trebuie să se ocupe și de roșiile din solar, iar Roman i-a promis lui Bendeac că mai participă la iUmor.

Între timp, speriat că ar putea pierde geniile finanțelor românești, Isărescu încearcă să îi îmbete pe americani, oferindu-le vin de la Casa Isărescu. Paguba va fi acoperită din primul salariu al Vioricăi Dăncilă.

Negocierile continuă.

P.S. Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

One thought on “Isărescu, negocieri ”la sânge” cu americanii de la The Fed – legătura cu Viorica Dăncilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *