SPIEF 2021 – Sankt Petersburg International Economic Forum. Mesajul președintelui Vladimir Putin

SPIEF 2021 – Sankt Petersburg International Economic Forum. Mesajul președintelui Vladimir Putin

SPIEF 2021 va avea loc în intervalul 2-5 iunie 2021.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a explicat că Forumul va conține discuții despre cele mai presante probleme cu care se confruntă economia modernă, cu participarea oficialilor guvernamentali, a directorilor executivi ai marilor companii corporații și bănci, a experților și a tinerilor antreprenori care și-au lansat deja cu succes afacerea lor.

Vladimir Putin

Totodată, acesta a afirmat că este evident că provocările globale nu pot fi contracarate în mod eficient fără să se ofere condiții pentru o dezvoltare durabilă, ”fără a construi o cooperare egală și constructivă între membrii comunității mondiale și extinderea legăturilor comerciale”.

Țara noastră este interesată de o cooperare economică, științifică și tehnică mai strânsă cu partenerii din alte regiuni. Suntem gata să împărtășim experiența noastră în domenii precum asistența medicală și digitalizarea, să îmbunătățească infrastructura de telecomunicații, energie și transport și să lucreze împreună la cele mai importante aspecte ale agendei de mediu și climatice, a spus Vladimir Putin.

Președintele rus și-a exprimat încrederea că acordurile încheiate la Forum vor contribui la dezvoltarea relațiilor internaționale și la implementarea de noi proiecte economice în beneficiul tuturor țărilor și popoarelor.

One thought on “SPIEF 2021 – Sankt Petersburg International Economic Forum. Mesajul președintelui Vladimir Putin

  1. Sti ce nu-nteleg eu ? Nu reusesc sa-nteleg , cum dracu de-i zice forum international insa , V.V. Putin se adreseaza doar … investitorilor rusi ? In plus , ma asteptam sa aduca in discutie si actuala situatie din Bielorusia lui Lukasenko caci , avand in vedere protestele exprimate d e cam intreaga lume , era de astepat macar o reactie ” delicata ” care sa explice lumii care-i treaba cu…aia de-au anuntzat bomba din avion : erau de la OMON sau FSB ? Intrebare : v-ati vaccinat dumneata si nenea Dan ? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *