”Otrăvirea” lui Navalnîi: tot mai multe întrebări și tot mai puține răspunsuri

”Otrăvirea” lui Navalnîi: tot mai multe întrebări și tot mai puține răspunsuri

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova, a cerut răspunsuri cu privire la acest subiect în cadrul briefingului de astăzi.

Spre exemplu, de ce partea germană, în loc de OIAC – Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice – s-a grăbit să explice dezvăluirea despre 20 august ca o eroare tehnică. Raportul a fost pregătit de Germania?

”Este necesar, în cele din urmă, să facem lumină asupra originilor acestei provocări clar orchestrate, care aparent ... avea sarcina de a arunca o umbră asupra bunului nume al țării noastre și ... de a submina reputația OIAC. Prin urmare, salutăm inițiativa lui V. Piskarev și a Comisiei pentru Duma de Stat condusă de el ... să folosească potențialul interacțiunii interparlamentare pentru a atrage în continuare atenția atât a deputaților din Bundestag din Republica Federală Germania, cât și a forțelor sănătoase din OIAC la inconsecvențe, ambiguități care nu corespund reciproc faptelor care înconjoară această poveste de la bun început ", a subliniat Maria Zakharova.

Ea a spus că apelurile Comisiei pentru Duma de Stat vor fi ”transmise destinatarilor în viitorul foarte apropiat” – Bundestagului și OIAC.

One thought on “”Otrăvirea” lui Navalnîi: tot mai multe întrebări și tot mai puține răspunsuri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *