Pamfilova a promis un grup complet de observatori electorali internaționali

Pamfilova a promis un grup complet de observatori electorali internaționali

Șeful Comisiei Electorale Centrale din Rusia, Pamfilova spune că la alegerile pentru Duma de Stat va exista un grup complet de observatori internaționali.

La viitoarele alegeri parlamentare din Rusia va exista un grup complet de observatori internaționali, misiunea CSI și-a început deja activitatea în Rusia, a declarat Ella Pamfilova, președinta CEC.

 Pamfilova a avut luni o întâlnire cu conducerea misiunii de observare a CSI. Aceasta este prima misiune a observatorilor internaționali care au sosit în țară pentru procesul electoral de alegeri a deputaților Dumei de Stat a celei de-a opta convocări, care va avea loc în perioada 17-19 septembrie. Reprezentanților misiunii li s-au prezentat certificate de acreditare ale observatorilor internaționali.

Sunt convinsă că vom avea un grup bun, cu drepturi depline, de observatori internaționali. Deși ajustată pentru pandemie, totuși este o comunitate străină foarte reprezentativă de observare, a declarat Pamfilova reporterilor.

Ea a menționat că misiunea CSI este prima care a început să lucreze în Rusia.

Aceasta și-a exprimat încrederea în faptul că misiunea va da concluzii obiective, imparțiale.

Vom accepta cu mare respect acele remarci critice care ar putea fi, suntem interesați, deoarece toate acestea funcționează pentru dezvoltarea noastră ulterioară, a subliniat președintele CEC.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *