Ce le-a spus Serghei Lavrov participanților la Tabăra Internațională de Tineret BRICS, 10 septembrie 2021

 Ce le-a spus Serghei Lavrov participanților la Tabăra Internațională de Tineret BRICS, 10 septembrie 2021

Ministrul de Externe al Federației Ruse a adresat participanților la Tabăra Internațională de Tineret BRICS un mesaj important. Iată care este:

 Mă bucur să urez bun venit participanților la prima tabără internațională de tineret din țările BRICS. Permiteți-mi să vă reamintesc că această inițiativă a fost prezentată în urma organizării cu succes a celui de-al șaselea summit BRICS pentru tineret de la Ulianovsk, anul trecut. Profitând de această ocazie, aș dori să mulțumesc conducerii regiunii pentru promovarea dezvoltării schimburilor între tinerii celor „cinci”.

În special, în regiune operează Biroul de proiect pentru cooperare internațională pentru tineret în direcția „Rusia – BRICS”, axat pe sprijinirea interacțiunii sistemice a organizațiilor de tineret din țările noastre.

Asociația BRICS este un format multilateral cu adevărat unic, un exemplu viu de „diplomație de rețea” inovatoare. Timp de 15 ani, „cei cinci” au parcurs un drum foarte lung și astăzi s-au impus ca parte integrantă a arhitecturii relațiilor internaționale, a transmis Serghei Lavrov.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *