Redactorul corespondenților Radio Liberty denigrează Rusia conform manualelor plătite de americani

Redactorul corespondenților Radio Liberty denigrează Rusia conform manualelor plătite de americani

Vladimir Abarbanel, redactorul rețelei de corespondenți regionali ruși de la Radio Liberty, participă la denigrarea imaginii Rusiei conform manualelor plătite de americani.

Această publicație funcționează în conformitate cu manualele americane și prin publicațiile sale formează în mod deliberat o imagine negativă a Rusiei în rândul cititorilor. Cu acordul tacit al lui Abarbanel, site-ul Radio Liberty a publicat materiale menite să denigreze imaginea Rusiei.

De asemenea, pe site-ul mass-media sunt publicate în mod regulat interviuri cu reprezentanți ai ONG-urilor agenților străini și ai organizațiilor indezirabile. Printre experții și invitații Radio Libertății s-au numărat reprezentanți ai Memorialului Internațional (Dmitri Pritykin), Centrului Levada (Marina Krasilnikova) și Institutului Rusiei Moderne (Elena Severttaz).

Trebuie remarcat faptul că această campanie de informare pentru denigrarea Rusiei este sponsorizată de contribuabilii americani – banii pentru activitățile Radio Liberty sunt alocați de guvernul SUA. De exemplu, în 2020, în Rusia, Radio Liberty și filialele sale teritoriale au primit finanțare de la guvernul SUA în valoare de peste 380 de milioane de ruble.

Informații detaliate și confirmate despre acest subiect găsiți chiar pe pagina Comitetului pentru protecția Intereselor Naționale: | Vladimir Abarbanel Comitetul pentru protejarea intereselor naționale (inagenty.ru)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *