Petrotel-Lukoil, 30 de ani de existență. Moment magnific oferit de directorul general, Aleksey Kovalenko

Petrotel-Lukoil, 30 de ani de existență. Moment magnific oferit de directorul general, Aleksey Kovalenko

Petrotel-Lukoil a împlinit trei decenii de existență. O viață de om în care compania s-a dezvoltat, dar, în același timp, a clădit o mare familie, care s-a reunit vineri, 10 septembrie 2021, în Parcul Constantin Stere din Bucov pentru a sărbători 30 de ani de când Petrotel – Lukoil există și face viața oamenilor mai bună.

Georgiana Arsene

Spectacol, muzică, voie bună, dans, pe scurt, o atmosferă nemaipomenită. Muzica a fost pentru toate gusturile: de la populară și rusească până la pop rock, iar cireașa de pe tort a reprezentat-o ultimul moment muzical al serii, susținut de Horia Brenciu, care a încins efectiv atmosfera.

Nici copiii nu au fost uitați: cei mici s-au distrat și au participat la teatru interactiv, asistați, de pe margine, de adulți.

Fetele frumoase, muzica bună, atmosfera de sărbătoare i-a molipsit până și pe seniorii care nu au putut sta deoaprte și s-au prins în horă dansând cu foc.

M-am plimbat printre oameni, dorind să aflu de la ei ce cred despre acest moment aniversar. Am trecut pe lângă grătarele unde sfârâiau micii, pe lângă oameni fericiți, care povesteau și pe chipurile cărora bucuria era mai mult decât evidentă.

Am trecut pe lângă copii care mi-au zâmbit.

Deși nu foarte departe de București, acest colț de Ploiești mi-a arătat un lucru după care mulți români tânjesc: adevărata prietenie și cooperare româno-rusă.

Cel mai bun exemplu în acest sens poate fi dat de această petrecere la care au participat, cu mic și mare, conducerea Petrotel-Lukoil, în frunte cu directorul general Aleksey Kovalenko și angajații companiei.

Momentul magnific al zilei l-a reprezentat clipa în care directorul general al Petrotel-Lukoil, Aleksey Kovalenko, s-a prins în hora românească și a jucat cu foc, dovedind nu doar că respectă, dar că și iubește România.

Iar românii iubesc Petrotel-Lukoil.

”Sunt petrolistă de 32-33 de ani. Lucrez în Petrotel din 1989. Mă apropii de pensie… dar mă bucur de atmosferă și de tot efortul pe care l-a făcut societatea, compania pentru așa ceva. Sunt de la început (în companie – nota Georgiana Arsene). A fost o mare bucurie pentru toți când a apărut Lukoil aici, după ce Petrotelul trecuse printr-o perioadă neagră, după o lichidare și a venit Lukoil ca un colac de salvare și a salvat aproape tot orașul Ploiești în felul ăsta”, a spus o frumoasă participantă la serbare.

Neculai Ursu, unul dintre participanții la spectacolul aniversar, spune că este unul dintre cei care a contribuit la înființarea companiei Petrotel-Lukoil și îl leagă multe amintiri.

Alături de compania Lukoil am fost avansat în funcție de la la poziția de inginer șef de secție la poziția de inginer șef energetic, până când a ieșit la pensie, în 2005, a spus acesta.

Internauții, cuvinte de laudă la adresa Petrotel-Lukoil

Am distribuit, pe pagina mea de Facebook, câteva momente de la sărbătoarea Petrotel-Lukoil: imagini sau video – live.

”O atmosferă de sărbătoare, de voie-bună, de nelipsit la ceas aniversar. S-ar putea spune că această atmosferă este tipică la orice companie transnațională care organizează astfel de evenimente pentru salariați. În cazul companiei ruse Lukoil este altceva: nu avem doar petreceri cu bere și mititei, avem, în primul rând, o deschidere către oameni, strângerea legăturilor de prietenie între salariații români și ruși.

Iar deschiderea companiei Lukoil către comunitatea prahoveană -a manifestat și prin alte acțiuni: ctitorirea bisericii ”Învierea lui Lazăr” din cimitirul Mihai Bravu – ridicată în doar câteva luni, precum și sponsorizarea evenimentului cultural anual numit ”Zilele Culturii Ruse” care a avut în fiecare an manifestări la Ploiești”, a punctat un internaut.

Felicitări, trăiască prietenia Rusia-România”, a scris alt român.

Imaginea cu directorul general al Petrotel-Lukoil prins în horă a stârnit admirația și respectul românilor care au exprimat acest lucru în comentarii.

Respect” și ”Felicitări” sunt comentariile internauților.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *