Alegeri pentru Duma de Stat 2021: Rada Supremă a Ucrainei, apel internațional de nerecunoaștere a rezultatelor

Alegeri pentru Duma de Stat 2021: Rada Supremă a Ucrainei, apel internațional de nerecunoaștere a rezultatelor

Alegerile sunt încă la o săptămână distanță, iar Occidentul dă deja evaluări ale rezultatelor lor, informează Comisa pentru investigarea faptelor de ingerință externă în afacerile interne ale Rusiei.

Rada Supremă a Ucrainei a făcut apel la parlamentele și organizațiile internaționale cu o cerere de a nu recunoaște rezultatele alegerilor pentru Duma de Stat.

Motivul oficial este participarea la vot a rezidenților din Crimeea și a celor care au pașapoarte rusești în Donbass. Anterior, un apel similar a fost făcut de Comisia pentru afaceri externe a Parlamentului European.

Despre modul în care este pus în aplicare următorul plan de a opri dezvoltarea Rusiei, cine și cum din străinătate crește amestecul în alegerile noastre, încercând să-și impună voința asupra rușilor, în următorul număr din 12 septembrie, a declarat programul „Ora parlamentară” cu participarea președintelui Comisiei Dumei de Stat pentru investigarea faptelor de ingerință externă în afacerile interne ale Rusiei, Vasili Piskarev.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *