Alegeri pentru Duma de Stat 2021: Putin, apel către cetățenii Rusiei

Alegeri pentru Duma de Stat 2021: Putin, apel către cetățenii Rusiei

Președintele Federației Ruse s-a adresat cetățenilor Rusiei în ajunul alegerilor deputaților din Duma de Stat.

Dragi cetățeni ai Rusiei, dragi prieteni!

În zilele următoare – 17, 18 și 19 septembrie – vor avea loc alegeri ale deputaților din Duma de Stat.

Alegerea noii sale compoziții este, fără îndoială, cel mai important eveniment din viața societății și a țării noastre. Cu toții suntem la fel de interesați să vedem în parlament oameni responsabili, activi, autorizați, care sunt capabili să se țină de cuvânt, să îți îndeplinească ordinele și promisiunile, să justifice speranțele și încrederea cetățenilor din Rusia.

Permiteți-mi să subliniez: cel mai înalt sens al alegerilor este, în primul rând, expresia voinței poporului rus ca principală sursă de putere, punerea în aplicare a dreptului constituțional al cetățenilor de a determina dezvoltarea în continuare a țării, pe care cu toții vrem să îl vedem suveran și prosper.

Avem multe de făcut împreună, iar punerea în aplicare a tuturor planurilor noastre depinde într-o mare măsură de activitatea competentă a Dumei de Stat. Acesta este unul dintre organismele cheie ale sistemului de putere de stat din Rusia. Acesta are rolul principal în procesul legislativ, în adoptarea legilor care au cea mai mare forță juridică, asigură protecția drepturilor și intereselor omului.

Iar bugetul federal, documentul financiar de bază al țării, care este adoptat și de parlamentari, creează baza pentru îndeplinirea obligațiilor sociale ale statului, pentru implementarea programelor de susținere a familiilor cu copii, a planurilor de dezvoltare a regiunilor, a dezvoltării orașelor și orașelor din țara noastră mare.

Toate acestea sunt lucrări migălioase, complexe, excluzând populismul și lenea. Este nevoie de cel mai înalt profesionalism, de o înțelegere clară că în spatele fiecărei decizii, în spatele fiecărei modificări legislative se află soarta a milioane de oameni.

Constituția actualizată a Rusiei a conferit Dumei de Stat puteri extrem de semnificative pentru a aproba candidaturile prim-ministrului, ale deputaților săi și ale miniștrilor federali. Și o voi spune direct: multe vor depinde de interacțiunea constructivă, de lucru dintre ramurile legislativă și executivă în viitor.

Lumea modernă este complexă. Vedem cât de rapid, uneori imprevizibil, se schimbă. Acest lucru, desigur, creează noi provocări, dar ne deschide și cele mai largi oportunități. Iar pentru a răspunde acestor provocări, pentru a utiliza în mod eficient noile perspective, este necesar să lucrăm bine coordonat de stat, societate și cetățeni. Avem nevoie de un parlament puternic și autoritar, astfel încât deputații Dumei nou alese să acționeze în interesul Rusiei și al poporului nostru, să lucreze pentru popor. Astfel încât să poată fi invocați ca patrioți ai Rusiei, gata să asigure cu hotărâre și consecvent interesele naționale în toate sferele.

Dragi prieteni!

Vă rog să participați la viitoarele votări, să alegeți pentru asta orice zi convenabilă pentru dumneavoastră începând cu 17 septembrie, să veniți la secțiile de votare sau să folosiți posibilitatea votului electronic la distanță. Tehnologiile moderne garantează siguranța și fiabilitatea sa.

Contez pe poziția dumneavoastră civică responsabilă, echilibrată și patriotică, pe dorința dumneavoastră de a alege deputați care vor lucra în beneficiul și de dragul patriei noastre iubite – în interesul poporului nostru și al fiecărui cetățean al Rusiei.

Vă rugăm să faceți alegerea dumneavoastră.

Sursa: Kremllin.ru

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *