Președintele Vladimir Putin s-a adresat cetățenilor Rusiei în ajunul alegerilor deputaților Dumei de Stat

Președintele Vladimir Putin s-a adresat cetățenilor Rusiei în ajunul alegerilor deputaților Dumei de Stat

În zilele următoare – 17, 18 și 19 septembrie – vor avea loc alegeri pentru deputații Dumei de Stat. Aș dori să subliniez faptul că sensul cel mai înalt al alegerilor este, în primul rând, exprimarea voinței poporului rus ca sursă principală de putere, realizarea dreptului constituțional al cetățenilor de a determina dezvoltarea ulterioară a țării, pe care cu toții dorim să o vedem suverană și prosperă.

Vă rog să participați la viitoarele votări, să alegeți pentru asta orice zi convenabilă pentru dumneavoastră începând cu 17 septembrie, să veniți la secțiile de votare sau să folosiți posibilitatea votului electronic la distanță. Tehnologiile moderne garantează siguranța și fiabilitatea sa.

 Contez pe poziția dumneavoastră civică responsabilă, echilibrată și patriotică, pe dorința dumneavoastră de a alege deputați care vor lucra în beneficiul și de dragul patriei noastre iubite – în interesul poporului nostru și al fiecărui cetățean al Rusiei, a transmis președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Sursa: Ministerul Rus de Externe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *