Experții europeni sunt impresionați de nivelul ridicat de organizare a alegerilor din Federația Rusă

Experții europeni sunt impresionați de nivelul ridicat de organizare a alegerilor din Federația Rusă

Rapoartele unor mass-media occidentale despre posibile nereguli în procesul electoral în Rusia sunt complet nepotrivite, a declarat Filippo Ferrara, un reprezentant al partidului din Liga Nordului și vicepreședinte al Consiliului Municipal Capurso, informează rapsinews.ru.

În opinia mea, acestea sunt alegeri bine pregătite din punct de vedere tehnic, totul este foarte high-tech. Nu am văzut așa ceva în Europa. Noi, ca oameni veniți din Europa veche, nu am văzut o astfel de organizație , a spus Ferrara.

El crede că rapoartele unor mass-media occidentale despre posibile nereguli în procesul electoral din Rusia sunt „pur și simplu nepotrivite”.

La rândul său, un alt expert din Italia, fondator și editor al Opinio Juris – Revista de drept și politică, dr. Domenico Nocerino, constată nivelul înalt de observare a alegerilor.

Printre procedurile de asigurare a controlului eficient asupra alegerilor: camere video de 24 de ore la fiecare secție de votare, un sistem informatic pentru colectarea documentației video, care poate fi vizualizat de cetățenii ruși; protejând procesul de vot de eventualele atacuri ale hackerilor, spune Nocerino în articolul său pentru presa italiană.

De asemenea, expertul salută organizarea sigură a votului în zonele roșii de pe COVID.

Comisia electorală a asigurat prezența membrilor săi cu toate echipamentele de protecție personală necesare pentru„ zona roșie, a spus el.

În articolul său, Nocherino remarcă agravarea relațiilor dintre UE și Rusia pe probleme electorale, cu toate acestea, în opinia sa, aceste probleme nu interferează cu rușii.

În timp ce ochii întregii lumi sunt ațintiți asupra Federației Ruse, viața cetățenilor ruși pare să meargă lin, la ani-lumină distanță de contradicțiile internaționale, a rezumat expertul.

One thought on “Experții europeni sunt impresionați de nivelul ridicat de organizare a alegerilor din Federația Rusă

  1. Trăiască Rusia.! UE e în urmă cu ani . UE să-și vadă de cloaca de la Bruxelles sub comanda Ursula Von Der Leyen.!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *