Viaceslav Volodin, despre modificările regulilor YouTube – vorbește despre dublul standard

Viaceslav Volodin, despre modificările regulilor YouTube – vorbește despre dublul standard

Purtătorul de cuvânt al Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, a comentat problema regulilor YouTube, subliniind dublul standard aplicat de reprezentanții acestei platforme în ceea ce privește amestecul în alegerile interne.

Volodin subliniază că regulile de neintervenție în alegerile statelor suverane ar trebui să fie obligatorii pentru toate companiile IT internaționale și extinse în toate țările.

Recent, modificările regulilor YouTube au fost discutate activ: conducerea unei companii internaționale a luat o decizie civilizată că este imposibil să critici și să pui la îndoială rezultatele alegerilor.

Dar, din anumite motive, nu se ia în considerare un punct extrem de important: aceste reguli se aplică doar în două țări – Statele Unite și Germania.

Ce este aceasta, dacă nu standarde duble și, de fapt, ignorarea flagrantă a tuturor celorlalte state, a legislației lor naționale?

În ceea ce privește țara noastră și cetățenii săi, considerăm că un astfel de comportament este inacceptabil.

Este corect ca această Comisie pentru securitate a Dumei de Stat și Comisia pentru investigarea faptelor de interferență externă în afacerile interne ale Rusiei să studieze situația și să adreseze întrebări reprezentanților YouTube.

Ce se întâmplă? Puteți influența cursul campaniei electorale și rezultatele alegerilor peste tot, dar nu și în Statele Unite și Germania.

Crearea unui domeniu special non-juridic pentru toate statele, cu excepția a două state, încalcă principiile democrației și drepturile cetățenilor din aproape întreaga lume.

De ce nu se pune această întrebare în APCE, pentru că pe lista țărilor în ale căror afaceri este imposibil să se intervină, nu există Franța, Marea Britanie, Italia, nici un alt stat european, cu excepția Germaniei. Sunt ei mulțumiți de o astfel de discriminare?

Nu este corect. Este important să spunem lucrurilor pe nume.

Mai mult, această problemă ar trebui discutată și în Organizația Națiunilor Unite. Regulile de neintervenție în alegerile statelor suverane ar trebui să fie obligatorii pentru toate companiile IT internaționale și extinse în toate țările, spune Viaceslav Volodin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *